Microsoft Store câștigă o nouă aplicație pentru desen grafic! Windows 10 cu aplicația CorelDRAW

O ediție specială în Microsoft Store cu app CoreIDRAW lansată la începutul acestei săptămâni în magazinul de aplicații Microsoft Store din Windows 10.

Aplicația este concepută pentru artiști și designeri grafici pentru crearea și editarea imaginilor.

Microsoft Store câștigă o nouă aplicație pentru desen grafic!

Acesta acceptă atingere, stiluri cu tablete Microsoft Surface și Wacom, suprafața și toate tipurile de fișiere de imagine majore.

Iată lista oficială a caracteristicilor din CoreIDRAW pentru Microsoft Store Edition.

corel draw
 • VECTOR ILUSTRAȚIE – Folosiți instrumente puternice de ilustrare vectorială, transformând liniile și formele de bază în opere complexe de artă.
 • ARANJAMENT ÎN PAGINĂ – Găsiți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea planuri pentru broșuri, buletine de știri, documente cu mai multe pagini și multe altele.
 • TIPOGRAFIE – Aranjați frumos un tip de instrumente tipografice. Reglați fontul, mărimea, culoarea și kerningul și adăugați efecte textului, cum ar fi umbrele de bloc și contururile.
 • CULOARE & TRANSPARENȚĂ – Aplicați cu ușurință culoarea ambelor umpluturi și contururi. Schimbați transparența unui obiect și umpleți obiectele cu modele, gradienți și umpluturi și multe altele.
 • STILURI – Gestionați stiluri și seturi de stil pentru a aplica formate consecvente în mai multe obiecte, a produce versiuni iteractive și a formata documente întregi rapid și consecvent.
 • URMĂRIREA – Economisiți timp prețios în timp ce conversia imaginilor bitmap în vectori. Motorul încorporat Corel® PowerTRACE ™ transformă cele mai solicitate imagini bitmap în obiecte vectorice de înaltă calitate.
 • EDITAREA NEDISTRUCTIVĂ Editați bitmap-urile și vectorii știind că nu vă veți deteriora imaginea sau obiectul original. Bucurați-vă de multe caracteristici nedistructive, cum ar fi instrumentul Block Shadow, modul Symmetry Drawing și multe altele.
 • UNELTE WEB GRAFIC – Dezvoltarea conținutului web și a graficii captivante cu o colecție de instrumente grafice web și presetări.
 • PROFESIONAL PRINT OUTPUT – Cu un motor puternic de gestionare a culorilor, puteți controla consistența culorilor pe diferite suporturi media și să știți că, culorile sunt exacte înainte de a imprima.
 • COMPATIBILITATE FIȘIERE – Salvați la o mare varietate de formate de fișiere, inclusiv AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF și multe altele.
 • STILOU – Lucrați rapid și eficient cu tablete compatibile cu stilourile Windows Real-Time Stylus, precum Microsoft Surface, pe lângă tableta și dispozitivele Wacom.
 • ATINGERE – Creați ajustări rapide folosind touch sau stylus. Spațiul de lucru Touch maximizează dimensiunea ferestrei pentru desen, afișând numai instrumentele și comenzile utilizate cel mai des.
 • APELARE – Bucurați-vă de suport pentru Microsoft Surface Dial. Experimentați o modalitate alternativă și mai intuitivă de a lucra în CorelDRAW utilizând doar atingerea și apelarea.

Microsoft Store câștigă o nouă aplicație pentru desen grafic!

CoreIDRAW Microsoft Store Edition necesită un abonament lunar, dar toți utilizatorii pentru prima dată obțin acces gratuit,

pentru prima săptămână de utilizare.

Profilul autorului
Barbu Iulian
Designer Graphic | Website

Salut, sunt Iulian! Sunt un senior grafic designer și dezvoltator web independent din Mun. Râmnicu Sărat, cu o experiență de peste 15 ani. Sunt specializat în proiectare digitală și tipărită, design editorial, dezvoltare de logo și brand...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Confidențialitate și cookie-uri: Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continui să folosești acest website ești de acord cu utilizarea lor.